Rozhraní IS FIT pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá podstatnými aspekty vývoje aplikace zpřístupňující rozhraní IS FIT na mobilní telefony. Aplikace se dělí na dvě základní části, a to serverovou část získávající data z IS FIT a část klientskou, která se stará o přehledné a komfortní ovládání vybraných funkcí informačního systému. V rámci této práce byly implementovány dvě verze klientské aplikace. Primárně nativní aplikace pro operační systém Android a také v podobě multiplatformní webové stránky.
This bachelor thesis is dedicated to the process of development of application which provides access to the IS FIT for mobile devices. The application consists of two main parts. The server part requests data from IS FIT and the client part provides easy and intuitive way to use selected functions of information system. The development of two versions of the client application is described in this thesis. First one is the native Android software and the second one is the multi-platform web application.
Description
Citation
KABÁT, P. Rozhraní IS FIT pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ". Otázky u obhajoby: Porovnejte průměrnou velikost stěžejních stránek IS FIT (bez cachovaných souborů) a množství dat stahovaných Vaší aplikací. Diskutujte vliv velikosti HTML stránky na její analýzu přímo na mobilní platformě. Jak je možno nejlépe zabezpečit důvěryhodnost Vaší aplikace u studentů? Můžete na straně 21 vysvětlit předposlední řádek kódu? (inicializovaná proměnná editor je na levé i pravé straně příkazu přiřazení)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO