Modifikované hluboké zásobníkové automaty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce představuje dvě nové modifikace hlubokých zásobníkových automatů - bezestavové hluboké zásobníkové automaty a paralelní bezestavové hluboké zásobníkové automaty.V teoretické části jsou zavedeny formální definice a také je zde zkoumána síla těchto automatů. V pratické části je ukázána na jednoduchém příkladu implementace těchto automatů.
This thesis introduce two new modifications of deep pushdown automata - stateless deep pushdown automata and parallel deep pushdown automata. In theoretical part of this thesis is formal definition and research into power of these modification. Practical part consists of an implementation of simple automata program.
Description
Citation
ŠKVAŘILOVÁ, R. Modifikované hluboké zásobníkové automaty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Schwarz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A . Otázky u obhajoby: Uvažovala jste o rozšíření demonstrační aplikace, aby umožňovala uživateli zadat požadovaný formální jazyk (resp. příslušný automat s pravidly)? Jaké úpravy by bylo nutné provést?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO