Dálkové ovládání modelu auta pomocí PC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem dálkově ovládaného modelu auta ovládaného pomocí počítače. Popisuje návrh a sestrojení fyzického modelu auta, návrh a implementaci aplikace pro mobilní operační systém Android a řídicí aplikace pro osobní počítač. Popsané principy ovládání modelu a přenosu videa jsou však obecně uplatnitelné i u jiných projektů podobného zaměření.
This work deals with the design of remote-controlled model cars, controlled by a computer. Describes how to design and construct a physical model of the car, design and implementation of an application for the Android mobile operating system and control software for a personal computer. Described principles of model controlling and video transfer, are generally applicable to other projects of similar focus.
Description
Citation
DRDLA, J. Dálkové ovládání modelu auta pomocí PC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Přemýšlel jste nad možností využití nějakého jednoduššího mikrokontroleru, než je zrovna Arduino? Přemýšlel jste o přidání dalších senzorů, jako například sonar?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO