Budík s analýzou spánku pro mobilní telefon se systémem BADA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou spánku pomocí telefonu a návrhem inteligentního budíku pro platformu Bada. V úvodní části je rozebrána problematika spánku, spánkových fází REM a NREM a jejich možné snímání pomocí akcelerometrů. V následující části je proveden popis platformy a dostupných vývojových prostředků. Analýza a implementace aplikace jsou popsány v druhé polovině dokumentu. V závěru práce se budeme zabývat testováním a experimentováním s aplikací během spánku.
This bachelor thesis deals with the design of an intelligent alarm clock with sleep analysis by phone running on Bada platform. First, we talk about problems of sleep, sleep stages REM and NREM and their possible capture with accelerometers. Following section describes the platform and available development tools. Analysis and implementation of the application are described in second half of the document. Last, we talk about testing and experimentation with the application during sleep.
Description
Citation
PEŠAVA, J. Budík s analýzou spánku pro mobilní telefon se systémem BADA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Přemysl Kršek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Samek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO