Detekce oblohy v obraze a videu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce pojednává o problému detekce oblohy v obraze a videu. Je zde popsána vybraná metoda, použitá k vytvoření aplikace. Pozornost je také věnována jejímu možnému vylepšení. Výsledkem je aplikace, která je schopná detekovat více typů oblohy. Práce je zaměřena hlavně na detekci v obraze, ale je zde i možnost práce s videem. Správná funkce detekce je ověřena na testovací sadě a v práci jsou prezentovány výsledky testování.
This work is about the sky detection in images and video. This paper describes the selected method of detection, which is used to create application. The focus is also on possible improvement the selected method. The result is an application, which is able to detect more types of sky. The work is mainly focused on the detection in image, but it is also possible to work with video. The correct detection is verified on the test set and the results of testing are presented in this paper.
Description
Citation
VOJÁČEK, C. Detekce oblohy v obraze a videu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Jan Černocký (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) Ing. Václav Šátek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Máte přehled o obecnějších metodách segmentace, které by také mohly být využity k detekci oblohy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO