Překladač pro platformu EdkDSP

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce bylo vytvoření překladového systému pro platformu EdkDSP. Prezentovány jsou dva odlišné přístupy ke konstrukci překladového systému určeného pro multiprocesorovou platformu. Práce je založená na překladačové infrastruktuře LLVM. Výsledkem jsou dvě funkční verze překladového systému, které generují kód využívající všechny hardwarové prostředky poskytované cílovou platformou. Vytvořená řešení mají sadu omezení, která jsou diskutována v textu práce.
Goal of this bachelor's thesis was to create a compiler system for EdkDSP platform. Two different approaches to construction of compiler system for multiprocessor platform are presented. Compiler is based on LLVM compiler infrastructure. As a result, two versions of compiler system utilising hardware capabilities of EdkDSP were created. Developed solutions have a few constraints which are discussed in this paper.
Description
Citation
BARUČÁK, R. Překladač pro platformu EdkDSP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO