Interaktivní vizualizace XML

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vizualizace formátu XML a jeho definicemi. Stručně shrnuje vývoj XML, jeho charakteristiku a syntaxi. Popisuje i různá řešení, jimiž jsou v současné době tyto dokumenty vizualizovány a vhodné implementační a vývojové nástroje, které je možno pro tento účel využít. Dále práce identifikuje problémy vyzualizace a navrhuje moné řešení, jakými bude směřována. Hlavním cílem je vytvořit jednoduchou a přehlednou aplikaci, která bude interaktivně vizualizovat zmiňované XML dokumenty.
The bachelor's thesis deals with problems of XML document visualization and its definitions. It briefly summarizes development of XML, its characteristic and syntax. The thesis reviews various solutions for XML visualization and proper development tools for this purpose. The work also describes future goals of visualization and design of possible solution. The main goal was to create a simple and well-arranged application, witch will visualize mentioned XML documents interactively.
Description
Citation
ALBRECHT, P. Interaktivní vizualizace XML [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO