Informační systém kulturních a sportovních akcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou tvorby informačních systémů pro kulturní a sportovní akce. Cílem je vytvořit redakční systém, který umožní spravovat obsah webových stránek bez nutnosti znalosti jazyka  HTML. Aplikace umožňuje prezentovat články, místa a akce, které se na nich konají. Tato práce se také zabývá personalizací systému pro uživatele, výměnou informací s jinými informačními systémy pomocí kanálů XML a také nabízí modul pro export vybraných akcí do PDF.
This thesis deals with problem of information system for cultural and sports events. The aim is to set up CMS (content management system), that allows web pages content managing without necessity of HTML language knowledge. Application allows presentation of articles, places and actions within. This thesis also deals with system personalization for users, exchange of data with different information systems via XML channels and it also offers module for export of selected action to PDF.  
Description
Citation
STARÝ, Z. Informační systém kulturních a sportovních akcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO