Systém pro zabezpečení a střežení objektů a prostor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací elektronického systému pro zabezpečení a střežení objektů a prostor. Návrh je proveden pro malý rodinný domek s ohledem na nízký příkon a snadnost instalace či případných změn struktury systému. Ovládání je možné nejen lokálně, ale i na dálku pomocí sítě GSM a přes Internet. Všechny události jsou zaznamenávány do historie, přičemž o některých vybraných může být uživatel informován zasláním SMS nebo e-mailu. Součástí systému je i modul pro automatizaci a dálkovou správu objektu a nechybí ani kamerový systém s možností přístupu přes Internet. Celá realizace je podrobně popsána, a to včetně ukázek konfigurace jednotlivých komponent.
This bachelor´s thesis is about design and realization of electronic System for Guarding and Securing Objects and Areas. System is designed for small house. It has low supply, easy mounting and it is possible to change configuration. System can be controlled by keyboard as local or by GSM and Internet as remote. Events are written into history. Also is possible inform the user about events by SMS or E-mail. System includes automation module, object remote controlling and camera's system with Internet connection. Project is described with details about configuration of all components.
Description
Citation
KOMÍNEK, P. Systém pro zabezpečení a střežení objektů a prostor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO