Webový systém pro prodej fotoaparátů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Moje práce má za cíl vytvoření informačního systému, který bude sloužit k online nákupu přes internet se vším, co tato problematika obsahuje. Dle získaných teoretických i praktických znalostí jsem navrhl online internetový obchod, ve kterém pro demonstraci této technologie budu prodávat digitální fotoaparáty. Systém by měl poskytnout běžným a registrovaným uživatelům přehledné rozhraní pro prohlížení, vyhledávání, třídění, srovnávání a objednávání z nabídky zboží. Zcela jiné rozhraní je navrženo pro administrátora, který se stará o správu databáze tzn. přidávání, mazání a úpravu jednotlivých položek. K této problematice jsem použil pro to určené technologie, které jsou například databázový systém MySQL, skriptovací jazyk PHP a jazyk HTML.
The main objective of my work is to create an internet information system which will provide online shopping and everything what it needs. Based on theoretic and practical knowledge I designed an online internet shop with digital cameras in which I will demonstrate this technology. System will allow browsing in catalog to regular and registered users, product search, sorting, comparison and ordering selected products from menu. Complete different interface have database administrator who care for database administration. It means adding, deleting , modifying records. To create this system I will use todays common technologies such as database system MySQL, scripting PHP language or HTML language.
Description
Citation
PLHAL, R. Webový systém pro prodej fotoaparátů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO