Evidenční systém cestovních příkazů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá řešením praktické aplikace. Tato aplikace slouží k pořizování a evidenci cestovních příkazů zaměstnaců firmy. Tato práce se zabývá nejenom touto aplikací, ale také celým procesem vývoje aplikace od zadání, přes návrh, analýzu, implementaci a vyhodocení celého procesu. Podkladem pro bakalářskou práci je jednak zákon o dani z přijmu, který musí řešení akceptovat a splnit, jednak znalosti nabyté během bakalářského studia.
This bachelor's thesis focus is creating practicaly used software. This software is used to create and file travel orders for company employees. This thesis is not only focused on the software part, but also on the whole process of creating an application ranging from submission, analysis, design, implementation to evaluation of the whole process. Basis for this thesis is corporate tax law which must be fulfilled and knowledge gained throught my bachelor studies.
Description
Citation
VAŘÁK, M. Evidenční systém cestovních příkazů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: - Popište jakým způsobem byste si zjednodušil implementaci příštího systému. - Proč jste zvolil desktopovou aplikaci místo webové a jaké to mělo výhody.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO