Bezdrátový temploměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací bezdrátového teploměru, který bude komunikovat s počítačem pomocí technologie WiFi. Práce obsahuje popis kompletního vývoje zařízení od samotného návrhu, přes realizaci hardware, implementaci firmware až po vytvoření webové aplikace určené k zobrazování údajů. Práce je orientována na použití WiFi modulu s integrovaným webovým serverem od společnosti Connect One. Výsledky práce mohou být použity jako demonstrační příklad využití těchto modulů v běžné praxi. V závěrečné části práce je shrnutí dosažených výsledků a vize, týkající se možností rozšíření.
This thesis describes the design and implementation of a wireless thermometer that will communicate with the computer using WiFi. The work describes complete development of the device from design stage to hardware implementation, firmware implementation, and finally creating a web application designed to display the data. The work is focused on the use of WiFi module with an embedded web server from Connect One. The results of the work may be used as a demonstration example of the use of these modules in common practice. In the final part, there is a summary of the results and a vision of extension options.
Description
Citation
HONZA, D. Bezdrátový temploměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO