Systém pro daňovou evidenci v Linuxu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářské práce pojednává o návrhu a implementaci systému sloužícího pro jednoduché vedení daňové evidence v operačním systému GNU/Linux. Aplikace je vytvořena pomocí grafické knihovny wxWidgets přičemž uživatelská data jsou šifrovaně ukládána do SQLite databáze. V první kapitole práce je probrán současný stav programů pro vedení daňové evidence v OS GNU/Linux a cíle navržené aplikace. Na ni navazuje část popisující pojmy a postupy nutné k porozumění a vedení daňové evidence dle platných zákonů. Následující kapitoly se zabývají vlastním návrhem a implementací systému. Závěr práce je věnován zhodnocení přínosu navržené aplikace a nastínění směru jejího dalšího vývoje.
This thesis is about concept and implementation of a system uses for simple tax account management in GNU/Linux operating systems. The application has been created by wxWidgets tools library and user's data are saved and encrypted into a SQLite database. Present situation of programs for tax account management under GNU/Linux systems and the goals of this concept are described in the first chapter. The next chapter is describing terms and procedures which are necessary for understanding of tax account management according law. Other chapters deal with the concept itself and the implementation. Conclusion of the thesis is devoted to a review of benefits and further development of the concept.
Description
Citation
PROUZA, J. Systém pro daňovou evidenci v Linuxu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Ráb (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO