Kniha jízd pro iPhone a Windows mobile

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zaobírá návrhem a implementací elektronické on-line evidence jízd pro mobilní přístroje Apple iPhone a přístroje podporující operační systém Windows Mobile. Zaměřuje se na systém GPS obou zařízení i globální systém navigace obecně. Je zde podrobně rozebrána problematika klienských aplikací obou platforem. Dále je navrhnuta a v rámci práce implementována serverová aplikace, pracující s oběma klientskými. Výsledkem práce systému mohou být například podklady pro účetnictví nebo vizualice cest fi remními vozidly, jinak řečeno jednoduchá kniha jízd.
This bachelor's thesis designs and implements electronic on-line log book for mobile devices Apple iPhone and Windows Mobile operating systems, focusing on GPS and navigation systems. There is analyzed in detail the issue of applications both platforms. It is designed and implemented the work of a server application too, working with both clients. The result of this work system may be such as accounting or data for visualization journeys corporate vehicles - a simple electronic log book.
Description
Citation
HUBÍK, F. Kniha jízd pro iPhone a Windows mobile [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "E". Otázky u obhajoby: Jaká je rovnice výpočtu polohy bodu v 2D prostoru z údajů získaných ze systému GPS? Co je myšleno tvrzením, že cílovou architekturou iPhone simulátoru jsou procesory Intel? (viz strana 27 dole) Aplikace snad nesimuluje architekturu iPhone? Proč byla použita starší verze iPhone firmwaru 2.2.1, přičemž k dispozici je již verze 3.1?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO