Návrh a implementace rozsáhlé bezdrátové sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá technologiemi bezdrátové komunikace a realizací bezdrátové sítě postavené na technologii 4. generace WiFi. Obsahem jsou informace o technologiích bezdrátového přenosu dat, praktickou částí je návrh a vybudování rozsáhlé WiFi sítě pomocí blanket technologie prostřednictvím produktů Extricom.
The topic of this Bachelor Thesis is wireless technology and realization of wireless networks built on fourth generation WiFi technology.The work contains information about technology of wireless data transfer and the practical part consists in designing and constructing a large WiFi network based on blanket technology and Extricom products.
Description
Citation
BUJNOCH, A. Návrh a implementace rozsáhlé bezdrátové sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO