Použití moderních komunikačních formátů pro implementaci informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá analýzou požadavků a tvorbou prototypu informačního systému hasičské sportovní ligy. Ten vychází z dosavadní verze postavené na obecném publikačním systému, jehož možnosti nedostačují požadavkům na moderní informační systém. Součástí nové verze systému jsou grafy, na kterých byl nastíněn současný stav moderních zobrazovacích prostředků a pomocí technologie Silverlight vytvořen modul, který grafy pro aplikaci vykresluje.
This thesis is about analysis of requirements and creation of a prototype of information system of firesport league. System starts from existing version which is based on general content managment system which does not include properties to make a modern IS. Charts represent the part of a new version of the system. By the charts was outlined current state of modern communication formats. Through the Silverlight was created a module which is able to draw the charts for the application.
Description
Citation
PÁLA, M. Použití moderních komunikačních formátů pro implementaci informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejdřív prezentoval výsledky své práce. Komise se seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jaké výhody/nevýhody přináší značkovací jazyk HTML 5 oproti technologii SilverLight? Pokud by bylo HTML5 podporováno nejrozšířenějšími webovými prohlížeči, upřednostnil byste jej před použitím SilverLight?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO