Projekt na vybudování nové počítačové laboratoře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá plánovaním zriadenia nového počítačového laboratória s pomocou metodík projektového riadenia. Hlavná pozornosť patrí využitiu aplikácie Microsoft Project 2003. Ako návod na riešenie takéhoto projektu je použitý výsledok konzultácie s vedúcim podobne koncipovaného projektu, ktorý bol v minulosti úspešne implementovaný. Najskôr je zostavená štruktúra pracovného tímu, potom štruktúrovaný rozpad činností, následne väzby medzi činnosťami, dĺžky ich trvania a použité zdroje. Nakoniec je všetko optimalizované a naplánované do kalendára. Softwarovou podporou bola aplikácia Microsoft Project 2003, za pomoci ktorej a vďaka ktorej je celý projekt popísaný a naplánovaný. Cieľom práce je vytvorenie projektového plánu na vybudovanie nového počítačového laboratória.
The main objective of this thesis is planning of new computer laboratory stablishment with the aid of project management philosophy. The main attention is paid to using Microsoft Project 2003 aplication. Results of consultation with the head of similarly conducted project, which was successfully implemented, was used as a solution to the project. Firstly, a structure of the work team is built-up. Secondly, a work break down structure, consequently structure among activities. Finally, everything is optimized and scheduled. Application Microsoft Project 2003 was used as software support, which was the main factor that helps to describe and schedule the project. The main aim of my thesis is text production of a new project to build a new computer laboratory.
Description
Citation
HOŠTÁK, M. Projekt na vybudování nové počítačové laboratoře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2007-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO