Návrh mechanického těla a senzorového systému robota

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Dokument obsahuje zpracování problematiky mobilních robotů. Součástí práce je konkrétní návrh a realizace mobilního robota pro mezinárodní soutěž Minisumo. Předpokladem pro sestrojení mobilního robota je vytvoření teoretického podkladu, který je výchozím bodem pro sestavení vhodných parametrů vlastností, ze kterých se následně vychází při konečném návrhu a konstrukci. Práce dále obsahuje rozbor, teoretický návrh a konstrukci jednotlivých komponentů robota.
This thesis deals with a problematic of mobile robot design. There is proposed a design and realization of a mobile robot intended for an international competition - Minisumo. The first step in the development process is collecting of information, which helps us to find the most suitable elements. The next step is choosing of the individual elements fulfilling the design requirements according to their specification.
Description
Citation
MARVAN, A. Návrh mechanického těla a senzorového systému robota [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO