Informační systém/intranet pro malou obec

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je implementovat informační systém pro malou obec v prostředí internetu. S využitím získaných teoretických znalostí a praktických zkušeností jsem navrhl jednoduchý informační systém obce. Systém by měl poskytnout uživatelům prostředí, které poskytne jednoduché komunikační rozhraní se systémem, a oprávněným osobám dovolí měnit obsah WWW stránek bez nutnosti znalosti jazyka HTML. K vytvoření sytému byly použity, v dnešní době běžné, technologie pro tvorbu dynamických internetových aplikací, jako jsou skriptovací jazyk PHP, značkovací jazyk XHTML a databázový systém MySQL.
The goal of the bachelor thesis is an implementation of the information system for a small municipality in the internet environment. I have designed the simple information system for small municipality with the theoretical knowledge and practical experience. The system should be able to provide an environment that offers a simple communication interface to ordinary users and allows the authorized persons to change the content of www site without a necessity of HTML language skills. Contemporary technologies, especially scripting language PHP, markup language XHTML and database system MySQL, were used for design of the system.
Description
Citation
HLAVIČKA, L. Informační systém/intranet pro malou obec [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO