Zahradní počítač

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací systému ovládání zahradních periferií prostřednictvím dotykového displeje mobilního telefonu nebo tabletu. Práce začíná seznámením s dostupnými zařízeními na trhu, programovacími jazyky Java a C++ a platformou Android. Dále je podrobně rozepsán návrh všech částí systému a komunikace mezi nimi a výběr hardwaru pro server. Následně je popsána implementace a množina testů, kterými byly aplikace testovány.
This thesis describes design and realization of the system for garden device control via a touch display of a mobile phone or a tablet. Thesis begins with introduction to available solutions on market, Java and C++ programming languages and Android platform. Then the more detailed design of all parts of the system follows and a description of communication between those parts and the server's hardware selection. Then the implementation and the set of test used for testing follows.
Description
Citation
PODSEDNÍK, M. Zahradní počítač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Petr Motlíček, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " E ". Otázky u obhajoby: Jak složitý by byl přechod na jinou HW platformu? Plánujete Váš prototyp nasadit v reálné aplikaci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO