Služba pro zadávání a sledování cílů v závodním tanci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvoření webové aplikace pro zadávání a sledování cílů v závodním tanci. Aplikace umožňuje zaznamenávání tréninků a sledování výsledků z tanečních soutěží. Tyto výsledky jsou importovány z webu Českého svazu tanečního sportu a z webu Světové federace tanečního sportu. Aplikace byla vytvořena v PHP a frameworku Nette. Tento text se zabývá vývojovým procesem aplikace - specifikací a analýzou požadavků, návrhem systému, implementací a testováním.
The aim of this thesis is to create a web application for goal planning and tracking in dancesport. This application enables recording of trainings and tracking of results of competitions. The results are imported from website of Czech DanceSport Federation and website of World DanceSport Federation. This application was created in PHP programming language and the Nette Framework. This text describes the development process - nalysis and specification of requirements, design, construction and testing. 
Description
Citation
TŘEŠTÍKOVÁ, L. Služba pro zadávání a sledování cílů v závodním tanci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Bylo by možné do budoucna službu rozšířit i na další sportovní odvětví, které využívají podobný bodoý systém?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO