Algoritmus pro rozeznání řečových příkazů na mikrokontroléru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozeznávání řečových příkazů na mikrokontroléru firmy Atmel rodiny AVR. Práce popisuje způsoby rozeznávání, vliv volby vzorkovací frekvence, délky použité sekvence a počet možných příkazů s ohledem na výpočetní rychlost a paměťovou kapacitu mikrokontroléru. Dále je testována úspěšnost získávání příkazů. Rovněž rozebírá možnosti porovnávání uloženého otisku příkazu ve slovníku resp. v databázi mikrokontroléru a právě vysloveného slova. Práce se také zabývá mechanickou konstrukcí zařízení.
The bachelor thesis deals with speech recognition commands on the microcontroller Atmel AVR family. The thesis describes methods of recognition, influence of a sampling frequency selection, lengths of a sequence used, and a number of possible orders with respect to computing speed and memory capacity of the microcontroller. Furthermore, successful acquisition of orders is tested. It also discusses comparison options of an imprint saved in a dictionary command, or more precisely in a database of the microcontroller and a word which has just been uttered. The work also deals with a mechanical system design of the device.
Description
Citation
VEDRA, L. Algoritmus pro rozeznání řečových příkazů na mikrokontroléru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (člen) Ing. Elena Cocherová, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO