Studie odkanalizování města Rokytnice nad Rokytnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce se zabývá konkrétním stavbou, kterou je kanalizace v obci Rokytnice nad Rokytnou. Jejím cílem je návrh opatření vedoucí ke snížení nežádoucího přítoku na místní čistírnu odpadních vod. Zvoleným způsobem řešení je zde posouzení nejproblematičtější lokality a zpracování návrhu. Práce obsahuje mimo jiné výstupy z primárního průzkumu a pasportizace, dále hydrologickou analýzu a samotný návrh dvou variant opatření. Ty jsou doplněny propočtem investičních nákladů a porovnáním z různých hledisek. Výsledky práce jsou graficky ztvárněny v příloze formou výkresů a revizních listů objektů stokové sítě.
This work deals with factual building, which is a sewerage in the town of Rokytnice nad Rokytnou. The aim of this work is to propose measures to reduce inflow of redundant water to the local wastewater treatment plant. A method chosen to achieve it is an assesment the most problematic location and making a plan. This work includes among other outputs from the primary exploration and a condition survey, hydrological analysis and designing of two measures. These designs are complemented by the calculation of investment costs and their comparison. Appendix to this work contains drawings and the sheets from condition survey.
Description
Citation
DOŠEK, J. Studie odkanalizování města Rokytnice nad Rokytnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO