Studie rekonstrukce železniční stanice Žďárec u Skutče

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá rekonstrukcí železniční stanice Žďárec u Skutče, která leží na celostátní trati Havlíčkův Brod – Pardubice-Rosice nad Labem. Cílem rekonstrukce je vložení nástupišť splňující požadavky pro přístup osob s omezenou schopností pohybu a orientace. Práce se zabývá potřebnými úpravami kolejiště, rekonstrukcí železničního spodku a svršku a návrhem odvodnění v rekonstrukcí dotčené části stanice. Dále je vypracován výkaz výměr a odhad nákladů na rekonstrukci stanice.
The diploma thesis deals with the reconstruction of the railway station Žďárec u Skutče. The station is situated on the track Havlíčkův Brod – Pardubice-Rosice nad Labem. The aim of the reconstruction is to design the platform so that it meets the requirements of mobility-impaired persons. The work deals with track layout adjustments, the reconstruction of both the subgrade and the permanent way and the design of drainage. Also a bill of quantities and costs estimates were reckones.
Description
Citation
NEUWIRTHOVÁ, E. Studie rekonstrukce železniční stanice Žďárec u Skutče [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO