Polyfunkční komplex - Houbalova - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je řešení stavebně technologického projektu poly-funkčního komplexu se zaměřením na provedení hrubé stavby. Hrubá stavba je řešena železobetonovým skeletem v kombinaci se zdivem. Bude vypracován technologický předpis pro provádění železobetonového monolitického skeletu a zdění. Na technolo-gické etapy bude zpracován kontrolní a zkušební plán a bilance hlavních zdrojů pro realizaci železobetonové konstrukce 1.NP. Součástí diplomové práce je i návrh zařízení staveniště, který je doplněn projektem sociálního zařízení a kanceláří. Pro celkový náhled na výstavbu polyfunkčního komplexu je zpracován časový a finanční plán, který bude podrobněji zpracován pro budovu B. Dostupnost stavby pro zásobování je ověřena návrhem tras. Jako jiné zadání bude zpracován návrh systémového bednění pro kon-strukce 1.NP objektu B.
The subject of this thesis is the solution of building technology project poly-functional complex with a focus on execution of construction. Gross building is designed reinforced concrete skeleton combined with masonry. Technology will be developed Code for reinforced concrete monolithic frame and masonry. On the techno-logical stage it will be processed inspection and test plan and the balance of the major sources for the implementation of reinforced concrete structures 1.NP. The thesis is a proposal for construction site, which is complemented by a social facilities and offices. For an overall view of the construction of a multifunctional complex is processed time and financial plan, which will be further elaborated for building construction B. Availability of supply is verified by the design of routes. Like other task will be processed proposal formwork system for con-struction 1.NP Building B.
Description
Citation
ŠEVČÍK, J. Polyfunkční komplex - Houbalova - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO