Energetické hodnocení budovy pro občanskou vybavenost obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracování energetického hodnocení budovy pro občanskou vybavenost obce – mateřské školy. Úvodem se práce zabývá analýzou zadaného tématu, normovými a legislativními předpisy s tématem spojenými. Tyto znalosti jsou dále aplikovány na konkrétní budovu. Následuje zhodnocení stávajícího stavu budovy, jejích systémů, vnitřního prostředí a analýza opatření vedoucích k energetickým úsporám a zajištění kvality vnitřního prostředí budovy. Práce se zabývá také experimentálním měřením vybraných parametrů vnitřního prostředí.
The aim of thesis is the energy evaluation of building for public facilities - kindergarten. From the beginning work deals with the analysis of a given topic, standard and legal regulations associated with the topic. This knowledge is further applied to a specific building. It follows by evaluation of the current state of the building, its systems, internal environment and analysis of measures leading to energy savings and ensuring the quality of the indoor environment of building. Work also deals with experimental measurements of selected parameters of the internal environment.
Description
Citation
PROCHÁZKOVÁ, A. Energetické hodnocení budovy pro občanskou vybavenost obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO