Webová aplikace pro správu učebny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na možnosti multiplatformního programování pro internet. Podrobněji je tu rozebíráno využití programovacího jazyka PHP a databáze MySQL, jakož i praktická ukázka v podobě webové aplikace pro správu učebny a modulu pro konfiguraci VoIP telefonů Well 3130IF a Well 3195IF.
This work is focused on the possibility of multiplatform programming for the Internet. Detailed usage of the programming language PHP and the MySQL database, including a practical example Web application for managing classrooms and module for configuration of VoIP telephones Well 3130IF and Well 3195IF.
Description
Citation
ONDREJECH, M. Webová aplikace pro správu učebny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Kovář, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Popište způsob vazby Vaší aplikace na konfigurační rozhraní VoIP telefonního přístroje, co představuje implementace dalšího modulu či oprava stávajícího např. při rozsáhlejší inovaci firmware telefonu? Co je to provisioning? Bylo by možno pomocí něj realizovat tuto aplikaci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO