Informační systém evidence uživatelů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem webového informačního systému pro evidenci uživatelů počítačové sítě. Jedná se o systém, který bude splňovat patřičné návrhové náležitosti a jednoduchou obsluhu pro uživatele. Systém bude také flexibilní a relativně snadno rozšiřitelný, díky požadavku na jeho modularitu a stylům návrhu aplikace. Realizace podléhá návrhu a je kompletní.
This bachelor thesis deals with proposal of web information system for accounting computer network users. It is designed with all necessary requisitions but with emphasis on simple use. This system is also flexible and relatively easy to extend thanks to its requirements for modularity and design styles. Implementation is complete and fully subject to concept.
Description
Citation
SEDLÁČEK, D. Informační systém evidence uživatelů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Zezula, Ph.D. (člen) Ing. Mojmír Jelínek (člen) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) Ing. Tomáš Pelka (člen) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Využil jste vzor MVC. Jak byste potupoval, pokud byste chtěl měnit databázy za PostgreSQL?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO