Objekt metropolitního významu na ulici Benešova v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním urbanisticko-architektonické studie zahrnující objekt metropolitního významu, polyfunkční dům a mezilehlý park na ulici Benešova v Brně. Blíže se zaměřuje na zpracování jednoho z objektů – polyfunkčního domu v severní části území. Na základě analýz a zhodnocení pozitivních i negativních faktorů vytváří funkčně i esteticky hodnotný návrh objektu a přisuzuje prostředí nový atraktivní ráz.
The bachelor’s project handles a compilation of an urban-architectural study containing an object of metropolitan signifikance, a multifunctional building – both on street Benesova in Brno - and a park in between. It focuses closely on one of these objects – the multifunctional building in northern part of the area. Based on analysis and evaluation of positive and negative factors it creates a functionally and esthetically valuable design of the object and attributes a new attractive face to the area.
Description
Citation
ŠEVČÍKOVÁ, A. Objekt metropolitního významu na ulici Benešova v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Bohumila Hybská (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) Ing. Jiří Svoboda (člen) Ing. arch. Radmila Vraníková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO