Viniční majer v Jaroslavicích

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Hlavní budova je výškově rozdělena na výrobní a nárazovou zónu. Nadzemní budova pro zákazníky je rozdělena do dvou hmot, které vytváří venkovní pobytový prostor s výhledem na vinice. Budovy se svým zkoseným půdorysem otevírají do dvou stran a tvoří pomyslný vstup na pozemek. Obchod je natočen na příjezdovou cestu a degustační místnost poskytuje výhled na vinice. Z degustační místnosti je průhled do prostor s barikovými sudy a tyto prostory jsou propojeny schodištěm.
The main building is vertically divided into production and buffer zone. Overhead building for customers is divided into two masses, which creates an outdoor living area with views of the vineyards. Buildings with its beveled opening layout into two sides and forms an imaginary entrance to the site. Business is shot on the driveway and tasting room overlooking the vineyards. From the tasting room is the view into space with barique barrels and these spaces are connected by a staircase.
Description
Citation
SAZAMA, M. Viniční majer v Jaroslavicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Eva Eichlerová (předseda) doc. Ing. Ivana Žabičková, CSc. (člen) Ing. arch. Pavel Jura (člen) Ing.arch. MArch Jan Kristek, Ph.D. (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO