Analogové funkční bloky fraktálního řádu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem bloků filtru fraktálního řádu pomocí aproximace filtrem vyššího celočíselného řádu. Jsou použity aktivní filtry třetího řádu pro vytvoření filtru řádu 1+alfa, kde 𝛽 je rovna od nuly do jedné. Jeden z filtrů je prakticky realizován a změřen
Thesis describes the design of the blocks of fractional-order filters approximation using a filter of higher order integer. Active filters of third-order are use to create filter of 1+alfa -order, where alfa is between zero to one. One of the filters is practically implemented and measured.
Description
Citation
SALÁŠEK, J. Analogové funkční bloky fraktálního řádu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Norbert Herencsár, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Vlček (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
Proč jste nesplnil požadavky vedoucího? - Student nemohl přijít na vhodné řešení a časově nestihl problematiku sepsat do práce. Neodborně uvádíte názvy charakeristik (např. modulová). Převzal jste již zveřejněný obvod a ten jste charakteristikoval? Jakým způsobem vznikly další nové obovody? - Vedoucí studenta nasměroval v řešení a on obvod dopracoval. Co je na obvodu fraktální? Když žádný obvod fraktálního řádu nebyl využit? Vidíte své problémy a rezervy na dopracování práce? - Ano, horní propust lze dopracovat, ale není uvedena v práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO