Podnikatelský záměr Rehabilitačního centra Znojmo

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského záměru pro již existující firmu, která funguje od 90. let v rehabilitační oblasti zaměřené především na děti do věku 15 let. Práce se skládá z teoretických východisek, analytické části a vlastního návrhu řešení, kde je zpracován samostatný podnikatelský záměr, který se snaží o zlepšení prosperity zaběhlé firmy
This master´s thesis deals with a business plan proposal formation of already a present company for real estate. Subject of this proposal is establishment focusing primarily on rehabilitation of children until 15 year old. The thesis is composed theoretical and analytical parts and actual proposal solution. This part covers the respective business plan.
Description
Citation
DOMANIŽOVÁ, P. Podnikatelský záměr Rehabilitačního centra Znojmo [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Bartošek: Jakým způsobem zajistíte aby ve firmě byli jako zaměstnanci odborníci? zodpovězeno Ing. Žižlavský: V DP je uveden úvěr na 515 000 Kč - našla byste jiný zdroj financování než úvěr? zodpovězeno Ing. Krejčíř: V jaké fázi je jednání s pojišťovnami? zodpovězeno prof. Rejnuš: Nevadí vedení zařízení v Tišnově, že přijde o klienty? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO