Stanovení výše ekonomického nájemného bytového domu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje obecný pohled na problematiku nájemného a vybraný typ nemovité věci v podobě bytového domu nacházejícího se v Brně, včetně určení základních nákladových hodnot, na základě kterých bude stanoveno nákladové nájemné. V další fázi bude k nákladovému nájemnému přičten přiměřený zisk, který je zjištěn ze skutečné výše ekonomického nájemného. Pro porovnání je zde také ekonomické nájemné určené porovnávací metodou u obdobných nemovitých věcí v blízkém okolí.
This diploma thesis describes a general view on the issue of rent and the chosen type of immovable property as a apartment building located in Brno, including determining the cost of basic values on which will be determined the cost rent. The next phase will be for cost rent plus a reasonable profit, which is detected by the actual amount of economic rent. For comparison, there is also an economic rents determined by comparison with similar immovable properties in the vicinity.
Description
Citation
VESELÝ, R. Stanovení výše ekonomického nájemného bytového domu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Stanovení výše ekonomického nájemného bytového domu v Brně. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO