Analýza rizik lokálního a globálního prostředí vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou rizik globálního a lokálního prostředí podniku. V práci je zobrazen aktuální stav prostředí a související rizika. Rizika velkou měrou ovlivňují úspěšnost podnikatelských subjektů a je potřebné je znát a vědět jak reagovat. Nečinnost vůči rizikům může vést k úpadku společnosti. V praktické části práce je provedena samotná analýza konkrétního podniku. Výsledkem analýzy je zhodnocení stavu podniku a následné zvolení správné strategie k dosažení cílů.
This thesis analyzes the risks of global and local business environment . The paper shows the actual state of the environment and the associated risks . The risks greatly influence the success of businesses and it is necessary to know them and understand how to respond . Inaction against risks can lead to bankruptcy of the company . In the practical part is an analysis of the certain company. The result of the analysis is to evaluate the state of the company and choose the right strategies to achieve goals.
Description
Citation
HOLEC, M. Analýza rizik lokálního a globálního prostředí vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-30
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza rizik lokálního a globálního prostředí vybrané firmy. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise měla otázku k diplomové práci týkající se návrhových opatření. Dále byla položena otázka, jaké byly použity podklady pro zpracování SWOT analýzy. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO