Analýza trhu mobilních aplikací na platformě Android a návrh vlastní aplikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je sumarizovat charakteristické vlastnosti úspěšných a ziskových aplikací na trhu mobilních aplikací s platformou Android a vytvořit tak odrazový bod pro začínající vývojáře. Trh mobilních aplikací je dnes otevřený a má vlastnosti jako kterýkoli jiný, tudíž na něm nelze být úspěšný bez jeho znalosti. Táto práce se proto zabývá jeho analýzou a zjištěné poznatky budou výchozím bodem pro návrh a implementaci nové aplikace.
The aim of the thesis is to summarize characteristics of successful and profitable applications on Android market and create a starting point for beginner developers. The market for mobile applications behaves like any other market, so people cannot be successful without its knowledge. That´s why this thesis is primarily focused on analyzing the market. Learned information will be later used for the design and implementation of new application.
Description
Citation
BENEŠ, J. Analýza trhu mobilních aplikací na platformě Android a návrh vlastní aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) Ing. Štefan Štepník (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Štepník: Jak způsobem se zredukuje tok dát? zodpovězeno prof. Mezník: Dělal jste analýzu podobných aplikací na trhu? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO