Zhodnocení motivačního programu vybrané společnosti a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na motivační program vybrané společnosti. Teoretická část zahrnuje základní pojmy týkající se motivace, teorií motivace, odměňování a péče o zaměstnance. Praktická část obsahuje analýzu současného stavu a také výzkum spokojenosti na základě metody dotazníkového šetření. Závěr práce je věnován návrhům a doporučením, které by měly vést ke zvýšení spokojenosti a motivace zaměstnanců organizace.
The main focus of this diploma thesis is motivation program of selected company. The theoretical part covers the basic concepts related to motivation, theory of motivation, compensation, and employee care. The practical part contains an analysis of the current situation and research of satisfaction which is conducted with the use of questionnaire method. The final part of work is devoted to proposals and recommendations, which should increase satisfaction and the motivation of company employees.
Description
Citation
LEFNEROVÁ, M. Zhodnocení motivačního programu vybrané společnosti a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vojtěch Polák (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Polák: Který benefit považujete ze nejpřínosnější pro podnik? - odpovězeno Doc. Zich: Jak budete vyhodnocovat spokojení zaměstnanců s benefity? - částečně odpovězeno Ing. Milichovský: Potřebují dělníci nezbytně jazykový kurz a kurz práce na PC? Je to pro podnik přínosné? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO