Návrh strategie řízení obchodu ve společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé diplomové práci se budu zabývat návrhem strategie řízení obchodu ve společnosti. V první části se budu věnovat teoretickým poznatkům souvisejícím s maloobchodem. V druhé části představím společnost. Dále jsem spolupracovala s družstvem Jednota, spotřební družstvo v Mikulově, které mi poskytlo potřebné informace, díky kterým jsem mohla analyzovat současný stav maloobchodní prodejny. Na základě současného stavu maloobchodní prodejny, jsem vytvořila návrh zlepšení.
In my thesis, I will discuss the draft strategy for the management of business in society. The first part will discuss the theoretical knowledge related to retail. In the second part I introduce. I also worked with the cooperative Jednota, consumer cooperative in Mikulov, which gave me the necessary information so that I could analyze the current state of retail. Based on the current state of retail, I created a proposal for improvement.
Description
Citation
POLČÍKOVÁ, L. Návrh strategie řízení obchodu ve společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vlastimil Cech (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
otázky vedoucího práce: zodpovězeno. otázky oponenta: zodpovězeno. Ing. Vlastimil Cech: Jak to že očekáváte zvýšení zásob a snížili jste prostor pro sklad? Zodpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc.: Jakým způsobem družstvo přijímá nové členy? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO