Rozvoj personálního řízení firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce s názvem „Rozvoj personálního řízení ve firmě“ analyzuje způsob řízení lidských zdrojů ve firmě střední velikosti zabývající se výrobou a distribucí produktů ze sklolaminátu. Cílem je zjištění současného stavu a vypracování návrhových opatření, která povedou ke zkvalitnění v oblasti lidských zdrojů a tím ke zvýšení efektivnosti a hospodárnosti zkoumané společnosti a jejího celkového rozvoje.
This master’s thesis “Development of HR management in the company” analyses a way of a management of human resources in a middle sized company, which produces and distributes fibreglass. The goal is to identify a current status and propose corrective measures, which will lead to the improvement in human resource area. By that, company should improve their efficiency, economy and future growth.
Description
Citation
ZAHÁLKOVÁ, H. Rozvoj personálního řízení firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Otázky vedoucího práce: Odpovězeno Otázky oponenta práce: Odpovězeno Další dotazy: doc. Lajtkepová: V analýze SWOT bylo v silných stránkách zmíněno loajální zaměstnanci - jak je to možné, když zmiňujete vysokou fluktuaci? Zkoumala jste průměrnou mzdu dělníků. - Otázka zodpovězena Ing. Krejčíř: Proč jste navrhla 2 zaměstnance HR oddělení, obzvláště ve spojení s relativně nízkým počtem zaměstnanců. - Otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO