Konvergentní řešení mobilních technologií pro firemní zákazníky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití konvergentního řešení mobilních technologií a jeho výhod v segmentu firemních zákazníků, demonstrovaných na malé realitní kanceláři. Teoretická část popisuje principy a technologie přenosu hovorů a dat v mobilních sítích. V druhé části, se práce zaměřuje na analýzu klíčových firemních procesů a odhalení nedostatků v současném telekomunikačním řešení zmíněné realitní kanceláře. Vlastní návrh odstraňuje objevené nedostatky a to nejprve nutnou úpravou vybraných firemních procesů a následnou aplikací funkcionalit konvergentního řešení. Na závěr je provedeno ekonomické srovnání navrhovaného a současného telekomunikačního řešení společnosti.
Bachelor’s thesis deals with ways how to use convergent solutions of mobile technologies as benefit for corporate customers, especially small real estate agency. Theoretical area describes basic voice and data transfer’s principles and technologies in mobile networks. Second part analyse key working processes and tries to reveal deficiencies in current real estate agency’s telecommunication system. Practical proposal shows how to remove discovered deficiencies by adjustment of key working processes and afterwards apply the most useful functionalities of convergent solution. In the end there is a costs comparison between current and suggested telecommunication system.
Description
Citation
STANČÍK, M. Konvergentní řešení mobilních technologií pro firemní zákazníky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2011-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO