Konsolidovaná účetní závěrka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku konsolidace účetních závěrek. První část práce vysvětluje důležité pojmy a metody, které souvisí s konsolidací. Tyto teoretické informace jsou využity v praktické části, která zahrnuje vytvoření nových konsolidovaných výkazů v koncernu HOLOUBEK. Nové výkazy souvisí se změnou konsolidačního celku.
The master's thesis deals with the issue of the consolidation of financial statements. The first part of thesis, there are explained important terms and methods, which are linked to consolidation. The theoretical information is used for work out a practical part, which includes making new consolidated financial statements in consortium HOLOUBEK. The new statements are related to change in consolidation group.
Description
Citation
TESAŘOVÁ, K. Konsolidovaná účetní závěrka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
otázky vedoucího práce: odpovězeno doc. Sedláček: Jaký byl cíl diplomové práce? V bibliografické citaci práce uvádíte: "... vedoucí bakalářské práce..." Je vaše práce bakalářská? Co rozumíte "významností", v čem spočívá? - odpovězeno Ing. Luňáček: Přispívají poměrované ukazovatele k závěru vaší práce? Co je výstupem vaši práce? - částečne odpovězeno Ing. Hanušová: Kde v práci uvádite, že by do konsolidace měli být zahrnuté všechny spoločnosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO