Posouzení informačního sytému a návrhy na jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce popisuje teorii informačních systémů a metody hodnocení IS. Cílem práce je aplikovat teoretické znalosti na reálný podnik a zhodnotit efektivnost jejich informačního systému. Z výsledků analýz je sestavena nová informační strategie podniku a jsou doporučeny návrhy změn, které povedou ke zlepšení současného stavu. Na závěr je vypracován rozpočet aplikovaných změn v porovnání s přínosy plynoucích z doporučení.
The master's thesis describes the theory of information systems and methods of their assessment. The aim of the present work is to apply theoretical knowledge on a real company and to assess the effectiveness of their information system. The results from the analysis were used to create the new information strategy of the company and some changes have been recommended to improve the current state of the IS. Finally, the budget for the applied changes has been drawn and compared with the benefits that arise from the proposed changes.
Description
Citation
CEBÁKOVÁ, P. Posouzení informačního sytému a návrhy na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
doc. Koch: Jakou formou bude systém provozován? zodpovězeno Ing. Hanušová: Jak se řeší problém objednávek u drobných zákazníků? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO