Návrh kontrolního přípravku pro plastový výrobek interiéru osobního vozidla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vývojem, konstrukcí a výrobou kontrolního přípravku, který bude schopen zjišťovat přítomnost komponent v sestavě plastového výlisku dílu osobního automobilu. Vyhodnocené informace jsou signalizovány pracovníku obsluhy zařízení a odesílány k dalšímu zpracování. Překontrolovaný výrobek bude označen unikátní značkou.
This diploma thesis deals with the development, disign and manufacturing inspection device that is able to detect the presence of components in the assembly of the plastic molding. Evaluation of information are indicated by the operator device and sent for further processing. Rechecked product will be marked with a uniquemark.
Description
Citation
PEŇÁK, V. Návrh kontrolního přípravku pro plastový výrobek interiéru osobního vozidla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
RNDr. Vladimír Opluštil (předseda) doc. Ing. Robert Grepl, Ph.D. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Tomáš Březina, CSc. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Krejsa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Kriššák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (člen) Ing. Bohumil Král, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Student v presentaci představil odborné komisi svou diplomovou práci. Po presentaci byly přečteny posudky vedoucího a oponenta diplomové práce a student odpověděl na položené dotazy oponenta a posléze i ostatních členů komise týkající se podstaty řešení DP. Komise velice kladně hodnotila kvalitu práce i její praktické využití. Z tohoto důvodu byla práce hodnocena jako výborná.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO