Zařízení pro automatizované testování hardwaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem systému pro automatické testování hardwaru na platformě Beagle Bone Black. Cílem této práce je vyvinout komplexní zařízení, díky kterému bude možné otestovat funkcionalitu obecně elektronických zařízení v mezi stupni dokončení. K tomuto účelu využít externích měřících přístrojů a navrhnout HW, pro jejich ovládání.
This thesis is focused on the design of system for automated testing of hardware on Beagle Bone Black platform. The purpose of this thesis is to develop a complex device which will be able to test the functionality of general electronic devices before completion. Use the external measuring devices and design hardware to control them.
Description
Citation
MACHÁČEK, J. Zařízení pro automatizované testování hardwaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Norbert Herencsár, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Vlček (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
Uveďte české názvy pro zařízení „Sourcemetr“ a „Switching unit“. Jakým způsobem byla zajištěna automatizace testování? Nabízí vaše řešení knihovnu předpřipravených testovacích skriptů? Proč bylo zvoleno ukládání výsledků měření do logovacího souboru? Nebylo by vhodnější použít jednoduchou databází (např. MySQL) umístěnou na serveru a přímo napojenou na webové rozhraní?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO