Herní webový portál - objektové programování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a implementací programové struktury herního webového portálu. Tento webový portál bude sloužit jako komunikační a informační centrum, které hráčům usnadní vzájemnou koordinaci a umožní jim získávat nové zkušenosti. V práci je proveden rozbor potřeb hráčů, již existujících řešení a jejich nedostatků. Z výsledků toho rozboru jsou navrženy jednotlivé funkce portálu. Realizace nejdůležitějších částí portálu byla popsána, implementace těchto částí byla zhodnocena a případně bylo navrženo, jak danou část vylepšit. V závěru práce bylo navrženo několik funkcionalit o které by se mohl portál v budoucnu rozšířit.
This thesis deals with design and implementation of programming structure of game web portal. The web portal will serve as a communication and information center to simplify coordination among players and allow them to gain new experience. In the thesis are analyzed the needs of players, existing solutions and their drawbacks. The results of this analysis are used to design individual functions of the portal. Implementation of the most important parts of the website has been described, the implementation of these parts were evaluated and some enhancemets were eventually suggested. In the end of this thesis several functionalities were suggested, which could extend the portal in the future.
Description
Citation
HŮLA, V. Herní webový portál - objektové programování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Skapa, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Povoda, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Mekyska, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
- V portálu je možnost propojit účet uživatele s profilem Steam nebo Battle.net. Bylo by možné v portálu navázat i více než jeden účet například pro platformu Steam? - Jak vypadá realizované cvičení pro předmět MTIN? Jak se to obsahově předmětu týká? - K návrhu grafické stránky je navržená svépomocí nebo s využitím nějaké šablony? - Je limitován počet připojených uživatelů v jednom časem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO