Sledování kvality a optimalizace testování na lince AKD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto diplomová práca sa zaoberá problematikou sledovania kvality a optimalizáciou testovania finálneho produktu na výrobnej linke AKD. Výstupom práce je výpočet optimalizácie času testovania pomocou Weibullovho rozloženia. Na začiatku je čitateľ zoznámený so samotným zariadením AKD, s manažmentom kvality a spôsobmi testovania finálnych produktov v elektrotechnickej výrobe. Hlavným cieľom práce je popísať rozdiely medzi jednotlivými testovacími metódami a optimalizovať testovaciu metódu Burn-IN.
This diploma thesis deals with issue of quality monitoring and final product testing at the AKD line. Output of this thesis is calculation of testing time optimization by Weibull distribution. In the beginning reader is familiar with AKD device, what quality management is and ways how to test final products in electrotechnical manufacturing. Main goal of this thesis is to describe differences between testing methods and optimize Burn-In testing method.
Description
Citation
KURUC, L. Sledování kvality a optimalizace testování na lince AKD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) Ing. Zdenka Rozsívalová (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Jiří Špinka (člen) Ing. Ladislav Chladil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-07
Defence
Jaké je rozložení použitého histogramu? Jedná se o Gaussovo rozložení? Existují další typy metod statického vyhodnocení pro Burn- In testy? Jak velký soubor dat je třeba pro metodu Weibullova analýzu? Není počet vyřazených produktů na počátku měření příliš velký? Která část Weibullova grafu je směrodatná pro rozhodování? Co je na osách Weibullova grafu? Jak je označena doba do poruchy? Co znamená 5S v použité analýze? Pracuje firma se systémem 6 sigma? Jak je uplatňována line production? Jaký je nejčastější problém, který máte ve firmě při výrobě? Co bylo kritérium optimalizace a co přesně bylo optimalizováno? Jaký ekonomický přínos vašeho řešení pro firmu? Co považujete za největší přínos práce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO