Prostředí pro verifikaci digitálních filtrů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem verifikačního prostředí pro analýzu systémů s digitálními filtry. Verifikační prostředí je napsáno v jazyce SystemVerilog a je generováno programem, který také obstarává generování vstupních dat pro systém filtrů. Pro získání referenčních dat je využito programového prostředí Matlab. Simulace navrženého zapojení s digitálními filtry probíhá v programu ModelSim. Hlavním sledovaným parametrem je funkční pokrytí, které udává jak velká část HDL popisu byla otestována.
Diploma thesis deals with design of verification environment for analyzing systems with digital filters. Verification environment is written in SystemVerilog language and it is generated by program, which is also providing generation of input data for system of filters. Matlab environment is used for gaining the reference data. The simulation of the designed involvement with digital filters is performed by program ModelSim. The most watched parameter is functional coverage which indicates how big part of the HDL description has been tested.
Description
Citation
TESAŘÍK, J. Prostředí pro verifikaci digitálních filtrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Arnošt Bajer, CSc. (člen) doc. Ing. Jan Pekárek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Šťáva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
1. Proč byly zvoleny jako body pokrytí intervaly hodnot vstupních a výstupních dat? Byly uvažovány i nějaké jiné body pokrytí? 2. Co by bylo třeba udělat pro dosažení 100% pokrytí kódu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO