Inventarizace technického vybavení moderních skladovacích systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o současné nabídce skladovacích systémů, a to jak konvenčních, tak i automatizovaných. První část práce se zabývá rozborem skladování a druhů zásob, způsoby identifikace skladovaných zásob a také způsoby jejich dopravy. V druhé části práce jsou popsány jednotlivé typy skladů konvenčních i automatizovaných.
This bachelors thesis is focused on current range of storage systems, concretely conventional and automated. The first part is focused on analysis of storing and types of stocks, way of identification the stocks and their methods of transport. The second part describes the different types of conventional and automated warehouses.
Description
Citation
CÍCHA, T. Inventarizace technického vybavení moderních skladovacích systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Čep, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Němec, Ph.D. (člen) Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1) Který druh automaticky vedených vozíků by jste doporučil aplikovat v podniku, který je před touto volbou a disponuje počátečními investičními náklady. 2) Charakterizujte automatizované systémy AS/RS. 3) Vyjádřete se k orientačním nákladům na konvenční způsob skladování ve skladu a jaká úložná kapacita lze tímto způsobem dosáhnout u malého podniku. 4) Jaké jsou tendence velikostí skladů? 5) Jak se říká zaměstnancům skladů? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO