Online marketingová komunikace pro portál zprostředkující IT služby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá komplexním návrhem řešení propagace portálu zprostředkovávající IT služby na internetu. Tento návrh má podpořit úspěšné fungování portálu a vybudování jeho značky na internetu, kvalitní propagaci nabízených služeb, zajištění dostatečně velké klientely zákazníků a získání jejich důvěry. V první části bakalářské práce jsou obsaženy teoretické východiska k vytvoření marketingové strategie na internetu. V druhé části je provedena analýza potřebná k návrhu vlastního řešení marketingové strategie obsažený v další části.
The object of this thesis is complex design of solution for marketing promotion of portal regarding mediation IT services. This design should support the successful functioning of the portal and build its brand on the Internet, promoting quality of offered services, ensuring a sufficiently large clientele of customers and earn their trust. The first part of this thesis contains the theoretical background to create a marketing strategy on the Internet. The second part is an analysis required to design a custom solution of marketing strategy contained in the next section.
Description
Citation
TOMÁŠEK, J. Online marketingová komunikace pro portál zprostředkující IT služby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Dotaz oponenta zodpovězen. Dotazy členů komise zodpovězeny. Jaký vliv mají inzerční portály nezahrnuté do studie. doc. Sodomka - je popisovaný portál použitelný pro fyzickou osobu. Kdo je typický zákazník navrhovaného portálu. Jak souvisí téma BP s oborem studia. doc. Šremr - dotaz na použitelnost řešení pro typického klienta portálu. Ing. Dydowicz, Ph.D. - dotaz na neexistenci datových struktur MySQL v BP.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO