Hodnocení technické úrovně vozidel značky FORD pro účely oceňování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá analýzou současné produkce vozidel značky FORD a také analýzou z hlediska vývoje jejich technické úrovně. Bylo vytvořeno parametrické porovnání současně vyráběných vozidel na trhu. Pro nejběžnější modely Fiesta, Focus a Mondeo je porovnána změna technické úrovně za období posledních 10 let. Na základě těchto vyhodnocení byl vytvořen podklad pro stanovení koeficientu technické úrovně. A dále je provedeno posouzení změny směnné hodnoty pro nejběžnější modely za období 10 let a jejich porovnání s příslušnými amortizačními stupnicemi v souladu s metodikou Znaleckého standartu číslo I/2015 a to tak, aby byly důsledně zohledněny změny technické úrovně pro starší modely.
he paper analyzes the current production of Ford cars and analysis in terms of development of their technical level. It was created parametric comparison of currently produced vehicles on the market. For the most common models of the Fiesta, Focus and Mondeo is compared to change the technical level over the last 10 years. On the basis of these evaluations was created basis for determining the coefficient of technical level. A further assessed changes in exchange values for the most common models for 10 years, and their comparison with the corresponding amortization scales in accordance with the methodology Valuation standard number I / 2015 and so were consistently reflected changes in technical standards for older models.
Description
Citation
VALEŠOVÁ, J. Hodnocení technické úrovně vozidel značky FORD pro účely oceňování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Libertín, CSc. (místopředseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Hodnocení technické úrovně vozidel značky FORD pro účely oceňování. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO