Stanovení hodnoty podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na stanovení hodnoty podniku Isolit Bravo spol. s r.o. výnosovými metodami k 31. 12. 2014. Ocenění je stanoveno na základě metody diskontovaného peněžního toku a metody ekonomické přidané hodnoty.
This diploma thesis is focused on determining the value of the Isolit Bravo spol. s r.o. company by using income-based methods to 31. 12. 2014. The value is estimated according to the Discounted Cashflow method and Economic Value Added method.
Description
Citation
BALÁŠOVÁ, S. Stanovení hodnoty podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Klíma: Jaký je poměr tržeb z oblasti zdravotnictví a automobilního průmyslu? - 25 % vs. 75 %. Ing. Beranová: Z jakých důvodů je stanovena přirážka na hodnotě 0 při neobchodovatelnosti podílů společnosti? Mařík zdůvdoňuje, že to není možné. - Z tržeb za zboží a nákladů na nich. Ing. Beranová: Plánovaná výsledovka začíná položkou Obchodní marže. Jak jste ji vytvořila a proč začínáte až touto položkou? Jaká je prognóza tržeb za zboží? - Tržby vychází z tempa růstu tržeb stanoveného z minulosti. Ing. Beranová: Kterou hodnotu jste použila pro stanovení pokračující hodnoty (Gordonův nebo parametrický model)? - Oba
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO